Segítőkész spediciós csapatuk garantálja a fuvarfeladatok gyors és pontos lebonyolítását, igény szerint a szállítmánybiztosítás teljes körű ügyintézésével.

A megrendeléseket szállítmányonként egyedileg tartják nyilván vállalatirányítási rendszerükben. Ahol minden esetben nyomonkövethető és visszakereshető a szállítmány teljes életútja a megrendelés visszaigazolásától annak lezárásáig.

 

Spedíció

Partnereik munkáját külön személyes kapcsolattartó kollégával segítik, ezzel garantálva, hogy minden esetben a legjobb és egyedi szolgáltatást tudják biztosítani.

Az áruadatok (volumen, reláció, tipológia, raktározás és csomagolás sajátosságai) felmérése után, az adott régió piacismeretével rendelkező szakembereik, javaslatot tesznek, a legmegfelelőbb fuvarozási mód és útvonal kiválasztásában. Segítségükkel érdemi költség és időmegtakarítás érhető el!

Komplett rakományos szállítás

Saját üzemeltetésű flottájuk és folyamatosan ellenőrzött megbízható alvállalkozói hátterük segítségével nyújtanak komplex logisztikai megoldásokat a közúti árufuvarozás területén egész Európában.

Részrakományos és gyűjtőszállítás

Komplett rakománytól kisebb mennyiségével és több megbízó küldeményének egyszerre történő szállításával tér el. Ennek megfelelően bonyolítják típusait: a részrakományos megoldást és a gyűjtőszállítást is. A részrakomány költséghatékony megoldás minden olyan esetben, ahol a rövid tranzitidő fontos.

Gyűjtőszállítás a magas minőség biztosítása érdekében, gyakori indítású, előre meghatározott, fix időpontú menetrend szerint végzik. Több megbízó, jellemzően kis mennyiségű küldeménye kerül szállításra a gyűjtőpontjaikra (HUB), majd innen szállítják ki a címzetteknek. Európán belül bármely országba biztosítják a közúti a részrakományok, és a gyűjtőszállítmányok biztos célba juttatását.

Biztosítás

Megbízóik biztonságát szolgálja, hogy a logisztikai tevékenységek során az esetleges szállítmányozó hibájából bekövetkezett káresemények esetére „Szállítmányozói felelősségbiztosítással” rendelkeznek, melyet ide kattintva tud megtekinteni.

0,09% kár/sérülésmentes mutatószám