Bemutatkozás
A Gönczi Nemzetközi Szállítmányozó Kft.-t a Gönczi család alapította, több mint 25 évvel ezelőtt. Fuvarozó, fuvarszervező és raktározási tevékenységüket családi vállalkozásként indították és cégüket ma is családi vállalkozásként vezeti már a második generáció.
A Gönczi család az alapítása óta elkötelezett a folyamatos fejlődés és a kompromisszummentes, minőségi szolgáltatás mellett. Ezért a cég négy stratégiai ágat: fuvarszervezés, raktározás, pénzügy és cégvezetés személyesen irányítják. A partnerek természetesen közvetlenül kereshetik őket, a felesleges körök, kapcsolások és várakozások nélküli, segítőkész hangulatú megbeszélés érdekében.

Ügyfeleik legfontosabb üzleti céljaiért dolgoznak
A Gönczi Kft. elismert megbízhatósággal és kifogástalan eredményekkel dolgozik ügyfeleiért, melynek eredménye képpen a 2008-as válság ellenére is jelentősen bővült új autóipari megrendelésekkel. Továbbá ügyfelei igényei alapján, 2013 óta emelőhátfalas teherautókkal disztribúciós munkákkal és 2015-től autóipari raktár üzemeltetésvel is foglalkoznak.

Környezetvédelem és fenntartható fejlődés
A Gönczi Kft. szilárdan elkötelezett a környezet védelme iránt. Felelős gondolkodásával vállalati szinten is hozzájárul a tisztább, élhetőbb, egészségesebb világ megteremtéséhez. A természetet, egészséget, biztonságot fenyegető veszélyeket haladéktalanul azonosítja és elhárítja. EURO 6 motorral felszerelt, 3 évnél fiatalabb átlagéletkorú saját gépjárműparkja, üzemanyag megtakarító ösztönzőrendszere, szelektív hulladékgyűjtése hozzájárul az ökológiai lábnyom csökkentéséhez. Alvállalkozóival megismerteti és elfogadtatja környezetvédelmi irányelveit, ezzel is hozzájárulva partnerei környezetbarát kiszolgálásához.

Minőségbiztosítás
A Gönczi Kft. szolgáltatásinak folyamatosan tökéletesítése érdekében vállalatirányítási rendszerét és belső folyamatait is tovább fejleszti, amely során kiemelten figyelembe veszi partnerei megújuló elvárásait. A szakmai tevékenységének magas színvonalát E.COM CERT / MSZ EN ISO 9001:2015 minőségirányítási rendszere garantálja.

Magyar nyelvű tanúsítvány: kérjük, tekintse meg ide kattintva!
Angol nyelvű tanúsítvány: kérjük, tekintse meg ide kattintva!
Minőségirányítási kézikönyv: kérjük, tekintse meg ide kattintva!

Küldetés
A Gönczi Kft. célja, hogy a partnerei szállítmányait mindig biztonságosan, határidőre célba juttassa. Ennek érdekében szolgáltatásait, szállítóeszközeit folyamatosan fejleszti, munkatársait képezi.

Jövőkép
A Gönczi Kft. célja a családi értékek megőrzése mellett, hogy megbízhatóan és környezetbarát módon biztosítson professzionális logisztikai szolgáltatásokat partnereinek. Egyre bővülő járműparkjára, egyedülálló szaktudására és piacismeretére alapozva, hídfőállást foglaljon el Magyarország és Nyugat-Európa közötti árufuvarozásában.

Gönczi Kft. fejlődésének mérföldkövei, 1987-től egészen a napjainkig

Kérjük, tekintse meg ide kattintva!