Több nyelven beszélő, rugalmas és megbízható fuvarszervező csapatuk feladata a komplett, gyűjtőfuvarok és részrakományok szervezése, koordinálása valamint a folyamatos kapcsolattartás partnereinkkel és gépjárművezetőikkel. Soproni telephelyük az osztrák-magyar határ közelében fekszik, így hídfőállást képez Magyarország és Nyugat-Európa közötti árufuvarozásában.

Céljuk, hogy megbízóik nyugodtan tudjanak a napi feladataikra koncentrálni míg az áru úton van és biztosak lehessenek abban, hogy az áru pontosan, sértetlenül a kért címre érkezzen meg.

Nemzetközi és belföldi árufuvarozás

24 tonna össztömegű (34 paletta); 12 tonna össztömegű, 4,9 tonna raksúlyú tehergépkocsi (21 paletta) és 3,5 tonna össztömegű, 1,5 t raksúlyú tehergépkocsi (5 paletta) tonnás EURO 6 motorral felszerelt, 3 évnél fiatalabb átlagéletkorú saját gépjárműparkkal, teljeskörű árubiztosítással és felelősségbiztosítással napi rendszerességgel végzik:

  • sürgősségi,
  • veszélyes (ADR),
  • nagy értékű áruk
  • gyűjtő- terítő feladatok,
  • "Just In Time" termelés kiszolgáló fuvarozás,
  • telephelyek közötti árufuvarozás,
  • ADR-es fuvarok,
  • sürgősségi áruszállítás
  • stand-by trailer biztosítása

fuvarozását belföldön és az Európai Unió területén.

Állandó megbízóik Nyugat-Magyarországi vezető multinacionális cégek, akik a minőséget, pontosságot és a precíz kiszolgálást helyezik előtérbe. Specialitásuk a a magyarországi telephellyel rendelkező autóipari beszállítók áruinak szállítása "Just In Time" rendszerben az európai autóipari üzemekbe. 

2012-es évetől kezdődően a közvetlen szomszédos országok, kiemelten Ausztria, Szlovákia, Szlovénia és a belföldi viszonylatok irányába erősítették regionális jelenlétüket a közúti árufuvarozás területén, legyen az komplett vagy részrakomány, illetve gyűjtőszállítás.

Stand-by trailer pótkocsi kapacitásuk ideiglenes raktárként funkcionál az ügyfeleik által meghatározott helyen és időben. Ezzel is gördülékenyebbé téve a belső logisztikai folyamatokat és optimalizálva a rakodó és raktári kapacitás kihasználtságát.

Szerződéses partnereinknek egyedi, személyre szabott díjtételeket és határidőket biztosítanak. Eseti megbízások estén is külön személyes spedíciós kollégájuk áll rendelkezésre partnereik részére a teljes fuvarmegbízás ideje alatt.

Biztosítás

Megbízóik biztonságát szolgálja, hogy a logisztikai tevékenységek során az esetleges szállítmányozó hibájából bekövetkezett káresemények esetére „Szállítmányozói felelősségbiztosítással” rendelkeznek, melyet ide kattintva tud megtekinteni.

0,09% kár/sérülésmentes mutatószám