Cégtörténet

 
  Cégtörténet  

Cégünk, a GÖNCZI Kft. 1987-ban, mint Gönczi Gábor egyéni vállalkozása kezdte meg tevékenykedését. Folyamatosan alakult egyéni céggé, majd 1997-ben GÖNCZI Kft.-vé alakult jogutódként, amely egy 100%-ban magyar tulajdonú társaság. Tulajdonosai aktívan részt vesznek a működésében és irányításában. Fő profilunk a nemzetközi és belföldi árufuvarozás, szállítmányozás, amelyet vállalkozásunk már több mint 24 éve sikeresen végez. Ez idő alatt rendkívül hasznos tapasztalatokra tettünk szert az árumozgatás jellegzetességeivel kapcsolatban.

A személyi és tárgyi fejlesztések eredményeként a kezdeti 2 fővel szemben cégünk jelenleg 59 munkatársat foglalkoztat. A járműparkunkat tekintve is hasonló fejlődés ment végbe, már több mint 48 db tehergépkocsival dolgozó fuvarozó céggé fejlődtünk.

2004 májusában költöztünk új, saját tulajdonú telephelyünkre, mely Sopronban, a Szappanfőző körút 10. alatt található. Telephelyünk 12300m² alapterületű. Ezen területen belül helyezkednek el 660m²-en az irodák és a műhelyünk. A gépjárműpark megbízhatóságát és szakszerű karbantartását saját műhelyünk által garantáljuk!
Nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő munkakörülmények biztosítására és a jól képzett, megbízható szakemberek foglalkoztatására és megbecsülésére.

  Cégprofil  
  Járműpark